Miért citromsavat használunk aszkorbinsav helyett?

2018.08.22

Az energiaitalokat ostorozók legfőbb érvei a következők:

  • A koffeintartalom egy csésze kávé (átlagosan 80 mg) többszöröse, ami többek között az immunrendszer gyengítésével, heves szívdobogással, illetve a hatás elmúlásának követően depresszióval, krónikus fáradtsággal jár.
  • Az egyébként létfontosságú taurinból, ha többet viszünk be szervezetünkbe a kelleténél, vélhetően veszélyeztetjük a szívizmainkat. Itt megjegyezzük, az igazi problémát az alkohollal való együtt fogyasztás okozza, ezért sose kombináld a kettőt!
  • Az energiaitalokban található aszkorbinsav növeli a vesekőképződés kockázatát.


Mivel küszöböli mindezt ki a SCARABEO?

  • Egy doboz SCARABEO energiaital koffeintartalma 80 mg (32mg/100 ml), amely egyetlen csésze jó erős presszó kávénak felel meg.
  • Taurint és hozzáadott tartósítószereket a SCARABEO NEM tartalmaz.
  • Mi a szintetikus aszkorbinsav helyett citromsavat használunk, amely egy TELJESEN TERMÉSZETES ANYAG! Általában a szervezet energiaháztartásának fellendítésére és az anyagcsere fokozására használják. A vesekőképzést nem csak nem fokozza, de még segít is lebontani a meglévő vesekövet, illetve organikus módon hátráltatja annak újbóli kialakulását.


Ráadásul a SCARABEO a különleges citrusosabb íz világát is ennek az eljárásnak köszönheti.

Felmerül a kérdés, hogy akkor mi hogy tartósítjuk az energiaitalunkat? A válasz, hőkezeléssel!

Élvezd az életet, ne hagyj ki egy pillanatot se!

Ügyelj az egészségedre és válaszd az alacsonyabb cukortartalmú, taurin és tartósítószer mentes, magyar védjegyoltalom alatt álló terméket!

Pörögj a SCARABEO energiaitallal!