Mit tudnak a vitaminok? Fogyaszd felelősséggel!

2018.08.22

B3 vitamin, azaz a niacin - a sejtek energiaháztartásáért felelős, valamint nem más, mint egy természetes koleszterinszint-szabályozó anyag. Figyelem! A glükóz anyagcserére ellentétesen hat, amit a cukorbetegeknek kell figyelembe venni!

A B3 vitaminnal épségben tudhatod az ideg,- keringési,- és emésztőrendszeredet, valamint hozzásegíted szervezetedet a megfelelő méregtelenítéshez. Miközben mérsékli a migrénes fejfájást, tudnod kell, hogy értágító hatással is bír, így fokozza a vérkeringésed!

B6 vitamin - véd a szívinfarktus ellen, segít széppé, élettel telivé varázsolni a bőrödet és komoly szerepe van a szénhidrát, valamint a fehérje anyagcserédben. Görcsoldó!

B12 vitamin - Nélkülözhetetlen a szervezeted számára, hiszen biztosít a vörösvérsejt képzésed helyes működéséről. Ezen kívül szerepe van a fehérje- és nitrogéntartalmú vegyületek anyagcseréjében is.

B5 vitamin, azaz pantoténsav - Ha stresszes életed van, különösen nagy szükséged van rá, hiszen hozzájárul az idegrendszered kiegyensúlyozott működéséhez és véd a kimerültség ellen. Mindeközben segít megőrizni bőröd és hajad egészégét is, valamint nem elhanyagolható módon stimulálja a nemi hormonokat.

Mivel a B vitaminok vízben oldódó vitaminok, nem tudjuk őket túladagolni, hiszen a felesleges mennyiséget vizelet formájában kiválasztja szervezetünk.

Ettől függetlenül bizonyos állapotokban és egyéb anyagokkal való kombinációkban az energiaital nem fogyasztható! Ilyenek például az alkohollal való együtt fogyasztás, illetve kisgyermekek, terhes nők, vagy koffein érzékenyek, illetve magas vérnyomásban szenvedők, szívbetegek sem ihatnak energiaitalt!

A SCARABEO megalkotásakor két fontos tényező lebegett előttünk:

Maximálisan odafigyeljünk a fogyasztóink egészségére, így vitalizálva pörgessünk fel Téged!

Egy magyar védjegy-oltalom alatt álló, saját design-nal rendelkező terméket hozhassunk létre túlnyomóan természetes összetevőkkel.

Örömmel jelentjük, sikerült!

SPORTOLJ, BULIZZ, TANULJ, DOLGOZZ FELTÖLTŐDVE! A SCARABEO AZ, AMI ÉLETRE KELT!