A MAGYAR VÉDJEGYOLTALOM ALATT ÁLLÓ SCARABEO ENERGIAITALT A MARUNG KFT. ÁLMODTA MEG ÉS VÁLTOTTA VALÓRA!

Sokáig egyéni vállalkozásként működtünk, majd egyre bővülő, lojális ügyfélkörünk tette lehetővé, hogy 2009-ben Kft-vé alakuljunk. Ekkor adtuk cégünknek a MARUNG nevet, amely a tulajdonosok után MARTON & UNGER nevek betűmozaikjából alakult ki.

Szeretünk több lábon állni, ami felé nem csak a praktikum, de a sokrétű érdeklődési kör, és ismeretanyag gazdagság is vezérel minket. A közös pont valamennyi profilunkban az importálás és a forgalmazás volt. Bármelyik ágazatban is tevékenykedtünk, aki valaha minket választott, pontosan tudja, hogy megbízhatóságunk és egyén specifikus ösztönös megoldáskereséseink adják minőségünkre a garanciát.

Három évvel ezelőtt bővítettük cégünket, a gyermekitalok forgalmazásával.

A gyermekitalok, miközben a célközönségük okán lelkesedéssel töltöttek el minket, hozzájárultak ahhoz, hogy teljes összképet kaphassunk az élelmiszeripari termékek behozatalának/forgalmazásának előírásairól, nehézségeiről és járatlan útjairól. A végcélunk mindig egy saját design-nal ellátott, magyar jogvédelem/védjegy-oltalom alatt álló termék volt, mely ez évben testesült meg a SCARABEO energiaital formájában.

A SCARABEOt és a gyermekitalokat ugyanaz a neves referenciákkal rendelkező európai gyártó készíti.

A gyártó cég több mint 16 éve tevékenykedik a nemzetközi piacon, és fejleszt ki italokat, felhasználva a saját receptúrát illetve módosítva azt az egyéni vevői elképzelésekkel. A szénsavas italok, energiaitalok mellett gyárt szénsavmentes italokat is (isotronic-italokat, valamint gyümölcsleveket). Termékeik több mint 25 országban vannak jelen: Egyesült Királyságban, USA-ban, Magyarországon, Írországban, Szaúd-Arábiában, Oroszországban, Görögországban, Baltikumban, Finnországban, Cipruson, Libanonban, Olaszországban és Chilében.

A termék taurint, a hazai szabályozásnak megfelelően és az egészség védelme érdekében, nem tartalmaz.