TERMÉKÜNK A SCARABEO ENERGIAITAL

Összetétel:

Klasszikus tutti-frutti ízű, vitaminokat (niacin, pantoténsav, B6, B12) tartalmaz, taurint nem!

Magas koffeintartalmú: 32 mg/ 100 ml. Egy doboz ital 80 mg koffeint tartalmaz, annyit, mint egy erős presszó kávé.

Fogyasszuk mértékkel!

Mikor ne fogyasszunk energiaitalt?

A túlzásba vitt energiaital fogyasztás senkinek nem ajánlott! Hatása: ha túl sokat iszunk függőséget és koffein túladagolást okozhat! Ne fogyasszák kisgyermekek, terhes nők, vagy koffein érzékenyek, illetve magas vérnyomásban szenvedők, szívbetegek sem.

Plusz egy jó érv a SCARABEO mellett:

Energiaitalunk hozzáadott tartósítószer nélkül készül, hőkezelést használnak a termék minőségének megőrzése érdekében.

KÜLÖNBSÉG A PIACON LÉVŐ VALAMENNYI ENERGIAITALHOZ KÉPEST

Oly' mértékben csökkentettük a cukortartalmat, hogy az ne menjen az íz rovására. A többi energiaitallal összehasonítva a SCARABEO nem olyan édes, kicsit "citrusosabb" jellegű, amitől a többi piacon lévőnél sokkal üdítőbbnek hat.

A külső megjelenésben mindenképpen a letisztultság volt a meghatározó. Szerettünk volna egy elegáns termékkel megjelenni, mely színvonalas bárok, éttermek polcain is megállja a helyét.
Úgy érezzük, ez a cél teljes mértékig sikerült is.

SCARABEO CIKKEK

Olvass tovább, kattints a címekre!

 

Már reggel fáradtan ébredsz, és gyengének érzed magad az egész naphoz? Nem tudod eldönteni, hogy az előtted álló meetingek miatt inkább izgulsz, vagy rettegsz a gondolattól, hogy két mondat között bealszol?

B3 vitamin, azaz a niacin - a sejtek energiaháztartásáért felelős, valamint nem más, mint egy természetes koleszterinszint-szabályozó anyag. Figyelem! A glükóz anyagcserére ellentétesen hat, amit a cukorbetegeknek kell figyelembe venni!

A szkarabeusz bogár nem más, mint a ganajtúró bogár, amelynek számos változata létezik. A közös pont azonban az, hogy a maga előtt görgetett, majd földbe ásott galacsinba rakja le petéit, amelyek így látszólag a földből születnek meg maguktól. Éppen ezért vált az élet, a mindig újjászülető Nap szimbólumává.

Sportolj, bulizz, tanulj, dolgozz feltöltődve! A SCARABEO AZ, AMI ÉLETRE KELT.